Tuesday, November 06, 2001


komen/respon...

berkenaan 'masalah sosial generasi kedua felda' semalam.. aku tak dapat cari link berita tuh. tapi korang boleh baca respon aku kat gesbuk/respon aku nih yg Cikgu Midad hantar semalam, 5/11/2001.

aku rasa cara aku buat ruangan respon kat gesbuk ni agak 'bercelaru' sikit sbb gesbuk ni takde indeks no. yg boleh refer direct ke respon tuh. aku lebih suka macam livejournal punya 'comments' tuh. aku bercadang nak tukar format lain yg akan mengasingkan antara respon dgn sign gesbuk. any suggestion pls???. tapi jangan lah susah susah sangat, nanti aku tak reti buat.. hahaha... atau.. ada orang boleh buatkan untuk aku??.. heheh...

[komen/respon]
**setiap komen/respon anda akan menerima maklumbalas dari Spyz. sila check semula komen/respon anda selepas beberapa jam/hari/minggu... (ikut kelapangan masa Spyz.. ). terima kasih**


0 Comments:

Post a Comment

<< Home