Saturday, November 03, 2001


tiba-tiba...

aku tak pernah tengok citer 'Perempuan, Isteri dan ... ', aku tak pernah tengok 'Black Widow' (wajah ayu?..), aku tak pernah tengok 'Jogho', aku tak pernah tengok 'Kaki Bakar' ...

tapi bila aku baca artikel/interview dgn U-Wei di bawah ni... tiba2 aku rasa 'aku mesti tonton' filem2 tu semua ...

mungkin aku dah terlalu banyak ketinggalan dalam dunia filem melayu ni sbb aku dah 'hilang minat' dgn citer2 'sampah' yg digembar-gemburkan di media perdana...

mungkin aku terlalu 'memandang rendah' terhadap kemampuan pengarah2 filem 'org kita' ...

mungkin aku terlalu memilih...

"Saya tidak dipengaruhi Hollywood - U-Wei''

satu lagi.. dah lama dulu pernah kluar kat paper jugak tapi artikel/interview dgn org yg sama...

"Saya buat filem bukan kerana bisnes - U-Wei''

sapa ada vcd citer2 kat atas tuh ????... pinjam boleh ???... hahahaha...

[komen/respon]

p/s 'Kaki Bakar' sedang ditayangkan di GSC Mid Valley sekarang...


0 Comments:

Post a Comment

<< Home