Monday, January 02, 2006

dan...

tahun baru (lagi)..
bermulalah semula kehidupan yg hectic..
i hate new year (but i love the salary increment..)
:-)

"Elak guru kerja Sabtu..." ya.. aku sokong *angkat kaki n tangan*

gath - smooth sailing but sadly.. less crowd.
btw.. congrats to commitee n all the winners..
more...


5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

*ehem*
(sakit plak tekak nieh)

bukan ke ada orang lain jugak yang kerja on saturdays aside from teachers????

kalau guru2 tak kerja saturdays, then partners dorang still?

-rafthah-

1/03/2006 07:46:00 AM  
Blogger sinaganaga said...

Oit oit! Kalau kau keep on tulis pendek2 macam ni (plus tambah nombor ekor panjang2... he he) - berapa banyak entri kau diperlukan untuk dimuatkan ke dalam JIWA KACAU 2?

1/03/2006 12:48:00 PM  
Blogger spyz said...

ika, aku sokong as a personal capacity of suami kepada seorang cikgu.. hehe..
cikgu orang gomen, depa juga patut cuti on saturday mcm orang gomen yg lain..

naga, utk JK2 aku publish tempat lain.. ko ingat orang bercinta aje ada blog rahsia??.. haha..

1/03/2006 02:34:00 PM  
Blogger tujuh86 said...

Kau? Blog rahsia? Tak percaya aku!!

1/03/2006 05:08:00 PM  
Anonymous Op said...

apa ni blog rahsia tak kasi kawan-kawan yang kita suka baca. nak jugak tau rahsia kawan-kawan hehe...

1/05/2006 06:58:00 AM  

Post a Comment

<< Home