Thursday, January 05, 2006

paranoid???

Message sent from 0163576767
Message sent at 05/01/2006 09:00:05
Message text:
takde keje sungguh.
cerita org mati pun kabinet kena bincang?


5 Comments:

Blogger Bukunota said...

spyz, aku rasa ni bukan semata2 masalah orang mati. tapi masalah pertindihan kuasa dan birokrasi. masalah kelecehan penguatkuasaan undang. mungkin juga masalah penyelewengan kuasa.

1/05/2006 11:15:00 AM  
Anonymous Paklong said...

Mereka bincang pasai kelalaian orang hidup yang menyebabkan orang hidup jadi orang mati.

1/05/2006 02:55:00 PM  
Blogger spyz said...

bukunota n paklong, entry ini sengaja diexaggerate. ahakss..
bagi saya menteri yg berkenaan pun dah patut boleh selesaikan. tapi ini sampai ke cabinet meeting n TPM plak tu yg kena buat press conference plak tu...
menteri tu buat apa???

1/06/2006 06:27:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Menteri mana yang patut bercakap? Menteri Hidup Mati?

1/06/2006 11:21:00 AM  
Blogger Bukunota said...

masalah birokrasi. masalah pertindihan kuasa antara kementerian. masalah salah guna kuasa. mungkin rasuah. masalah imej kepada pembangunan negara.

itu masalah kabinent, beb.

1/06/2006 11:34:00 AM  

Post a Comment

<< Home