Tuesday, January 17, 2006

what number??


"age is just a number". yeah, right...but, only 'old people' say that :-) HB2me...


11 Comments:

Blogger Bukunota said...

ok, ok, aku dah tahu. sebuah gambar lebih baik dari 1,000 perkataan. jadi gambar ni dah mewakili semua entri kau lah ya. Hehehe

1/17/2006 10:31:00 AM  
Blogger tujuh86 said...

Oit! Lilin atas kek sampan kau tu tak cukup banyak. Dah kehabisan lilin ke?

1/17/2006 11:23:00 AM  
Anonymous nett said...

selamat hari tua sepaix....

1/17/2006 12:45:00 PM  
Blogger Nectar said...

semoga bertambah usia, bertambah iman dan amal. diberkati Allah sentiasa.

1/17/2006 01:21:00 PM  
Blogger Bukunota said...

lupa nak ucap selamat hari ulang tahun kelahiran.

soalan aku, berapa tahun lagi kau nak lepasi zon selesa?

1/17/2006 05:49:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

selamat hari tua. rajin betul jigo kira lilin atas sampan. bro spyz cam pompuan jugak agaknya, takmo disclose his actual age ha ha ha ha.

-rafthah-

1/17/2006 08:15:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

spyz,

happy belated birthday....

capricorn boleh! :P


- cikgu midad -

1/18/2006 06:02:00 PM  
Blogger spyz said...

spyz nak jawab..

bukunota - aku rasa kan.. 1000 perkataan lebih baik dari 1 keping gambar. mana ko lebih suka, baca porno atau tengok porno?? kihkihkih..[actually peribahasa tu kata 'worth', bukan 'better'..]

tujuh86 - lupa nak letak disclaimer.. 'gambar : sekadar hiasan'.. hehe..

nett - TQ..

nectar - Aminnnnnnn...

bukunota lagi - kali ke-2 comment membuktikan ko kipasusahmati :-) . rasanya skrg ni aku masih dlm middle age crisis laa..

rafthah - bukan aku takmau bagitau. tapi aku penat nak semyum.. sungguh..
somebody sent me a sms, 'happy besday orang tua...'. dia fikir aku akan terasa lah tu kononnya. but i think it is a grandous cosmic way to say a compliment. if i'm 'that old' as she/he said, but with the 'look' i have, it think what she/he want to say is 'happy besday orang awet muda...'. got it??
:-)

cikgu midad - ohh lupa.. hidup kambingggg!!!.. :-)

1/18/2006 06:34:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

Spyz,
Kek ke kapal viking tuh? muerekekekekee...
Happy belated birthday dude!

1/19/2006 09:59:00 AM  
Anonymous Syida said...

Happy beday Sepai.

1/19/2006 05:11:00 PM  
Blogger zizie ali said...

ada sejarahwan berpendapat, sebelum kewujudan lilin, manusia menyambut ulang tahun dengan ungun api. Macam camp fire anak serigala (scout). Elemen api sangat penting bagi manusia. Water, Earth,Wind & Fire.

1/22/2006 06:55:00 PM  

Post a Comment

<< Home