Friday, April 21, 2006

about orgasm...

orang hidup : foreplay kau terlalu singkat. orgasm aku tak puas.. pre-mature??? hehehe...

orang mati : wartawan suruh bukak. ada review kat BH...

orang hidup : ohh.. so, kira fake orgasm lah ye? kahkahkah...

orang mati : ha ha...

link :
berapa harga blog kau?? dan
hmmm... find yours...
(berguna jugak benda ni, especialy 'Top 100 Incoming Links' tu...)


2 Comments:

Blogger spyz said...

so, kau rasa kau seorang 'star'??

Blogstar

4/22/2006 12:45:00 PM  
Blogger amd said...

allo..bro. setakat ko punya 'fire' tu aku rasa cam 'suam2 kuku' jer.

Blog aku tu dah jadi cam freezer peti sejuk lama, penuh dgn 'snow' hehehe. Kalau nak guna balik, kena defrost..lama.

The truth is, I'm out of gas leh.

amd

btw..kau bukan 'star'tapi kau tuh 'superstar'. Aku ...err..hampeh!

4/24/2006 11:10:00 AM  

Post a Comment

<< Home