Thursday, May 04, 2006

anakgajahVStokgajah

Message sent from 0163576767
Message sent at 04/05/2006 08:20:06
Message text:
"If Tun responds, I will respond back.

We will see WHO GETS TIRED."

Good one nazri, good one...


4 Comments:

Blogger spyz said...

http://www.sun2surf.com/article.cfm?id=14008

5/04/2006 12:29:00 PM  
Blogger tujuh86 said...

The question is: Will Tun get tired?

Apalah sangat hina cerca untuk beberapa tahun lagi sebab dia dah bertahan dalam sumpah seranah rakyat sudah bertahun lamanya.

Kalau lama tak dengar berita dia, media will hunt him, dude! Dia lelaki muka depan akhbar.

Anyway, kau dah baca surat terbuka untuk Tun dalam paper utusan semalam?

5/04/2006 12:55:00 PM  
Blogger spyz said...

belum lagi. dlm archive UM takde pun??

entahsiapa pernah berkata 'pengakhiran org politik sama ada dijulang atau dihina. beruntunglah mereka yg mati ketika masih berkhidmat...'

5/04/2006 02:44:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tu la. Misteri. Surat tu dah hilang dari arkib UM. Kalau ada hardcopy tengok lagi sekali. Mungkin ada. Dalam ruangan forum/surat dari pembaca.

5/05/2006 09:18:00 AM  

Post a Comment

<< Home