Monday, May 22, 2006

Tukaran akan datang, album baru di pasaran...



Artis : D'MukaTembok

Tajuk Album : Poyo Tak?

Anggota Kumpulan :

Nida Honeybee - bekas vokalis kumpulan nasyid, dibuang dari kumpulan kerana imej tak cukup alim...

Tokrimau - juga bekas vokalis. kumpulan rock kapak tidak ternama di tahun 90an, D'rimau. Dari nama kumpulan aje kita dah tau, dia gila kuasa. Maka anggota kumpulan telah menyingkirkannya dgn rampasan kuasa..

Attokzzzz - vokalis kumpulan rap! (nama mesti byk huruf zzzz lah kan). keluar kumpulan selepas vokalis asal kumpulan rap tu masuk balik (macam kes XPDC laa...)

Setelah semua insaf dan kembali ke pangkal jalan, maka tertubuhlah kumpulan baru ini... Layannnnnn...

Lagu-lagu :

1. Poyoku poyomu jua (rap)
2. Wa in kuntum junnuban fattahharu (lagu nyanyian semula dari album ntah apa dulu. aku lupalah naga..) (ala nasyid padang pasir)
3. Aku dah insaf (dangdut + rockkapak + nasyid)
4. Misteri mimpi jumpa hantu (rap + sedikit jazz)
5. Relaku terjun lombong (nyanyian nida - kerana nak sangat menyanyikan lagu inilah dulu, beliau kena tendang dari kumpulan nasyidnya...)
6. sedang mencari lagu, mana2 komposer yg boleh bagi harga murah amat2 dialu-alukan...

(album ini dijangka tak dapat bertanding dlm AIM tahun depan sbb tak cukup 10 lagu...)

*****************

TAK AKAN ada muka kau di foto album ini...

jangan naik keretapi selepas tgk video 'GJ dodol' ini...


6 Comments:

Blogger Tok Rimau said...

Ralat: Rimau kena buang sebab rambut dia tak rock gondrong lagi.

5/22/2006 07:30:00 PM  
Blogger nis said...

Kita pun sama cam awak gak....ckp dlm hati'sib baik ada geng gabak ketapi' kalo tak segan gak hehehe....to Shiela, Along tu anak kita la bukan 'adik' tau hehehe

5/23/2006 09:38:00 AM  
Anonymous ron97 said...

harga cadangan?

5/23/2006 03:25:00 PM  
Anonymous madulebah said...

Selain imej yang tidak cukup alim, Nida juga kena buang dari kumpulannya kerana beliau menolak untuk mengenakan tudung ala-ala Bienda dan Norsalima Habibi..

5/24/2006 08:56:00 AM  
Blogger rudy bluehikari said...

kalau harganya RM2 aku kompem beli...:)

5/24/2006 11:26:00 AM  
Blogger spyz said...

tok - masuk skinhead pulak

nis - anggaplah itu compliment yg kau nampak awet muda

ron97 - GJ semua dpt complimentary copy

madulebah - cam waheeda or wardina ok kot..

bluehikari - membeli sambil menderma, CD dpt free, rm2 utk derma..

5/25/2006 03:25:00 PM  

Post a Comment

<< Home