Wednesday, June 14, 2006

larger than life...

busy...

jangan kacau kementerian blog saya...


11 Comments:

Blogger Romantis Selatan said...

blog juga ada kementerian ya?

Suatu hari nanti kalau-kalau ada

Kementerian Blog Malaysia

6/14/2006 03:05:00 PM  
Anonymous kim_labu said...

Asalkan kau tak kutuk MENTERI BESARRR, Saya.

6/14/2006 06:09:00 PM  
Blogger hanif_dewa said...

selamat membusykan diri...

6/15/2006 04:49:00 PM  
Anonymous iwan said...

tengah bz setup kementerian ke? haha

dan ini off topic,
aku suka blog ni...
nak komen takyah masukkan koding2 anti-spam tu...
aku suka blog ni... spammer-friendly betol... akaka

(apa da, off topic lebih pjg dari komen berkaitan topik daaa....)

6/16/2006 09:00:00 AM  
Anonymous samurai said...

"senang cerita, suruh dia dtg sini. tulis kat blog saya."

6/16/2006 05:34:00 PM  
Anonymous nett said...

bz ke sepai? oooo

6/17/2006 12:43:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

muerekekekekekekee...

6/19/2006 07:10:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

This comment has been removed by a blog administrator.

6/19/2006 07:10:00 PM  
Blogger kunci hilang said...

encik, boleh kacau?

6/19/2006 11:52:00 PM  
Blogger spyz said...

korang ni betul lah..
time aku semangat posting, korang tak comment langsung (comment=orgasm kan?)
penat tau...

6/20/2006 05:59:00 AM  
Blogger Tok Rimau said...

Wa nak tengok Kutu miskin. Mana dia?

6/20/2006 09:11:00 AM  

Post a Comment

<< Home