Friday, December 22, 2006

the new 7 wonders of the web...

disember 2001, the guardian telah menyenaraikan 7 wonders of the web.

dah 5 tahun dah, takkan takde perubahan.

sama ada nak tambah atau gantikan yg sebelum ini, ikut suka lah..

- wikipedia
- myspace dan yg seketurunan dengannya (fr*endster etc)
- hmmm.. nanti saya fikirkan lagi...

senarai anda?

btw,
jawapan pada entry sebelumnya ada di sini...


4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kalau ikut 7 wonders of the web.

maybe. kalau ada perubahan.

google would still be number 1. yahoo boleh singkirkan hahahaha.

wikipedia. definitely.

myspace. definitely.

blogger. (and etc)

amazon. and ebay. still one of the dependable/reliable online-purchase site.

and just to suck up.

tokrimau.

oh yes multimap tuh berguna gila in UK.

12/23/2006 03:35:00 AM  
Blogger Pa'chik said...

wikipedia,
gugel, yahuu,
ebay dan kawan²
yutiub dan kawan²,
blog,
rapidshare dan kawan²,
maispeys dan kawan².

12/23/2006 08:43:00 AM  
Blogger Pa'chik said...

opps... maikakis dan kawan² tak kira eh?

12/23/2006 08:43:00 AM  
Blogger spyz said...

anonahmous - yeah.. google will be no. 1 forever ha ha.. apatah lagi lepas dia beli blogger(yg sblm ni no. 7) n youtube. dan jgn lupa gmail.. google ni dah jadi mcm micros*ft di dlm dunia internet..
yahoo, tapi ramai masih guna email n YM dia.. termasuk aku ha ha.. lagi pun dia dah beli flickr..
myspace, amazon, e-bay n multimap aku tak pernah guna langsung.
tokrimau?? ha ha..

pa'acik - rapidshare.. hmmm.. boleh dipertimbangkan..
maikakis, ha ha..

12/28/2006 10:42:00 PM  

Post a Comment

<< Home