Tuesday, June 19, 2007

pahlawanku...



















gambar : masihkah kau ingat???

lagi gambar...

btw, berapa banyak style mengikat tali kasut yg kau pernah buat/tahu?

sini...


5 Comments:

Blogger dugongsenyum said...

tak banyak. lagi satu, pernah jugak aku curi2 pakai tali warna-warni di sekolah.

6/21/2007 09:09:00 AM  
Blogger sinaganaga said...

oit2, kat mana kau sambar?

6/21/2007 01:47:00 PM  
Blogger Kelopak Sakura said...

dua.

satu seperti dalam gambar spyz, satu lagi yang biasa2 tu, yang straight tuuuu.

6/21/2007 04:46:00 PM  
Blogger spyz said...

dugongsenyum - aku pun 3 aje kot.. aku plak pernah pakai kasut warna biru, tali warna merah. hi-cut.. haha.. pallas tak silap aku. itu zaman mencari identiti lah tu gamaknya...

naga - actually kasut tu sepupu aku punya. gmbr ambik masa balik kg(mersing) cuti sekolah aritu. bila ternampak je kasut tu, aku rasa macam "WHAAAAA!!! ada lagi jual kasut ni!!!". terlupa plak aku nak tanya dia beli kat mana.
tapi design belakang dia dah lain skit. kat belakang tumit tu ada letak getah skit cam kasut sekarang. nanti aku post lagi gmbr2 lain yg aku amik..

kelopak sakura - dulu aku yg sulam2 penuh tu.. tapitak reti buat.. hehe..

6/22/2007 07:18:00 PM  
Blogger spyz said...

okeh, lebih gambar updated...

http://www.flickr.com/photos/spyz/612153864/

6/25/2007 07:07:00 AM  

Post a Comment

<< Home