Tuesday, December 18, 2007

Album Of The Year!!!




















sound recording mantap gila...

sebelumnya...


5 Comments:

Blogger DeanSham said...

ni aku kena beli ni.

DVD tak kluar ke?

12/19/2007 10:03:00 AM  
Blogger spyz said...

DVD tak sure ada ke tak.
tapi VCD memang ada,
http://www.sonybmg.com.my/search-planetvcd.html

ko beli VCD, nanti kita swap..

btw, aku ada DVD konsert Selepas Banjir kat JB aritu. setau aku benda ni takde kat market, aku dpt dari member yg ada business dgn Search.
nanti aku burnkan kalau kau mau..

12/20/2007 11:20:00 PM  
Blogger pipiyapong said...

muka gua ada keluar tak??gua betul punya depan stage gua cakap lu..kena angkat ni..

12/27/2007 03:37:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

wa baru sambar The Best of Wings.

12/27/2007 07:13:00 PM  
Blogger spyz said...

pipi - wa nak beli VCD, tapi terbeli CD.. ha ha.. ampeh..
tapi puas hati laa, sound dia mcm record dlm studio..

naga - itu CD kan? wa dah beli VCD wings alive 2006, konsert kat Orange dulu..

12/29/2007 01:18:00 AM  

Post a Comment

<< Home