Monday, July 07, 2008

Maskara 9...

video
^
Atas ni adalah video.
Bawah juga adalah video.
Harap maklum...
:-)
Artis : Ili Syazwani



Sampai Menutup Mata
Acha Septriasa (OST Heart)

embun di pagi buta
menebarkan bau asa
detik demi detik ku hitung
inikah saat ku pergi

oh Tuhan ku cinta dia
berikanlah aku hidup
takkan ku sakiti dia
hukum aku bila terjadi

(chorus)
aku tak mudah mencintai
aku tak mudah mengaku ku cinta
aku tak mudah mengatakan
aku jatuh cinta

senandungku hanya untuk cinta
tirakatku hanya untuk engkau
tiada dusta sumpah ku cinta
sampai ku menutup mata
cintaku sampai ku menutup mata

oh Tuhan ku cinta dia
berikanlah aku hidup
takkan ku sakiti dia
hukum aku bila terjadi


credit : www.lyrics-artists.com

video : youtube

Laporan Maskara 9...


20 Comments:

Blogger Op said...

wooooo

7/07/2008 10:46:00 PM  
Blogger A t i Q a h said...

huhu. sangat jeles lah saya melihat. harap-harap, ada rezeki untuk ke next maskara. eheh.

7/08/2008 01:15:00 AM  
Anonymous nett said...

aik..lain mcm je aku tengok entry ni?
dan gambar tu?

errr kak shila ooo kak shila...

7/08/2008 06:35:00 PM  
Blogger spyz said...

op - woooo..
memory camera dah delete?
ha ha..

atiqah - ajak geng kancil, kos tong-tong..

nett - tu video lah..
kak sheila tidur, nak apa??
he he he..

7/08/2008 06:59:00 PM  
Blogger Azzam Supardi said...

Wah! :)

7/09/2008 12:57:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

Kalau Shila tanya aku - apa aku nak jawab ni weh? Adehhhhh...

*lari*

7/09/2008 02:02:00 PM  
Blogger sol-jah said...

azzam - wah jugak.. ha ha

naga - siap2 le buat statuary declaration atau cari alibi (pak lebai?)

Spyz (malas pulak aku nak tukar2 sign-in nih.,)

7/10/2008 10:05:00 AM  
Blogger ili syazwani mk said...

Errr...

7/10/2008 12:02:00 PM  
Blogger Ilya Syafeena said...

takde la sdap sgt.
suara aku lagi sdap.

7/10/2008 04:50:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

7/11/2008 08:12:00 AM  
Blogger Tok Rimau said...

ilya,
You have to be there to feel it.

Jemput perform di Maskara. Ada berani?

7/13/2008 01:32:00 AM  
Blogger amunx said...

:: hi spyz... boleh tak mintak video tu... nak simpan... kalau leh email ke?... nih email = exikez@yahoo.com ... tersangatlah dihargai kalau boleh tolong emailkan... thanks...

7/14/2008 12:13:00 PM  
Blogger amunx said...

:: spyz... takpe... dah dpt donlod video tu... thanks... :D

7/14/2008 12:22:00 PM  
Blogger spyz said...

ili - errkk??

ilya - setuju.

Anonymous, comment deleted - hanya aku yang tahu.. ha ha..
(nett kau diam!!!)

tok rimau - cukup2 lah tuu..

amunx - silakan. lagipun kalau nak bagi original copy, file besar sgt..

7/14/2008 06:59:00 PM  
Blogger rudy bluehikari said...

kita nak ilya perform dlm maskara 10. nak gak dgr suara dia sedap mcmana huhuhuhu

7/16/2008 11:17:00 AM  
Blogger dugongsenyum said...

Suara latar yang gelak-gelak tu ialah Mat Jan, Azzam dan Aku. Kami memang suka gelak.

7/21/2008 08:51:00 PM  
Blogger Tokyo BLUE said...

shahdu

7/22/2008 10:36:00 AM  
Blogger ili syazwani mk said...

Ilya tu adik aku. Sekian terima kasih. Dia memang suke dengki.

7/24/2008 05:25:00 PM  
Blogger Ilya Syafeena said...

ha? tok rimau,saya dijemput utk perform? mestilah berani. hehe.
kalau malaysia boleh,saya juga pasti boleh.

7/26/2008 01:31:00 PM  
Blogger spyz said...

rudy - aku dgr dia tgh practice dgn giat skrg ni..

dugong - nasib baik tak berapa clear apa yg korang gelak/borak, kalau tak maybe video ni tak layak utk di upload..

tokyo blue - tu belum tgk depan mata lagi :-)

ili - masalah rumahtangga jgn dibawak ke khalayak he he..

ilya - wa cabar luuu ilyaaa!!
:-)

7/28/2008 08:39:00 PM  

Post a Comment

<< Home