Wednesday, October 15, 2008

memang hangat

kalau masih dengar EiiiiRA..
kau ketinggalan zaman...
wayyyyy backkkk..


3 Comments:

Blogger jiGOMorrison said...

Dah tak ada yang hangat dengan ERA.

Masa pindahkan DJ-DJ veteran macam Halim, Nila etc ke Sinar, masih ok lagi.

Tapi bila gandingan Kieran dan Kyril dipecahkan, langsung jadi entah apa-apa.

Gandingan Nana, Adi, Kieran macam *tuuuuut!!*

Lawak-lawak merepek Apek pun dah kurang menyengat.

Sekarang cubaan baru, menggandingkan Nabil dan Din Beramboi. Tapi itu pun belum tentu dapat kembalikan ERA macam dulu.

Beralihlah ke era yang baru, Hot FM. Heh!

Yang pertama, atau yang asli belum tentu jadi yang terbaik.

10/16/2008 10:23:00 PM  
Blogger jiGOMorrison said...

"Beralihlah ke era yang baru, Hot FM." sepatutnya memberi maksud, "Beralihlah ke era yang baru. Dengarkan Hot FM." Heh!

10/16/2008 10:24:00 PM  
Blogger spyz said...

jigo - its about time hotfm takeovr radio no. 1. tgk rating dpan.
aku rasa skrg even sinar pun lg best dr eiiira.. ha ha..
utk lg omputih dulu aku follow traxxfm. takde iklan, dj pagi diorang nigel greenman n navster suka psg classic rock.
skrg traxxfm dah diformat jd radio pelancungan(krjasama kem pnerangan n kem plancungan). bodoh btul..

10/17/2008 09:29:00 AM  

Post a Comment

<< Home