Wednesday, January 07, 2009

hari ke-tiga saya..



seluar besar.
recycle abang punya he he..


4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

recycle selagi useable! handsome so kecik ni! lama taj jumps dah masuk primary school dah!

adalah request until latest gadget kalau as good as abangnya eh?

-ika-

1/10/2009 07:41:00 PM  
Blogger cik puan daun said...

alahaii.. ehehehe..

1/13/2009 04:54:00 PM  
Blogger mugiwara said...

itu yg tak best ada abang.haha.

1/13/2009 07:12:00 PM  
Blogger spyz said...

ika - actually kalau ikutkan dia baru 4 tahun 2 bulan, tapi kira tahun dah 5 tahun laa..
afiff ni spesis lain sikit, asyik nak main aje.. curiosity level dia pun tak mcm abang dia..

daun - ko dah scan belum?

mugiwara - tapi bila abang n akak dia dah keje nanti, baru terbalik best plak jadi adik.. ha ha..

1/13/2009 11:56:00 PM  

Post a Comment

<< Home