Sunday, December 05, 2010

kita makan duluuu... satar kg geliga, kemaman.


3 Comments:

Blogger MushroomCute@Mariea said...

Satar?? Owwwhhhh....windunya sata... tiap kali sampai Kuantan, Mush borong berpuluh ringgit. Balik umah leh simpan dlm peti ais. Rasa tetap sedappp walau panaskan dlm microwave

12/07/2010 10:26:00 PM  
Blogger spyz said...

kitorang masih rasa kempunan nk mkn satar kemaman lagi. aritu mkn skit aje sbb baru sarap. bungkus skit mkn kat hotel berebut2 tak cukup ha ha.. balik dr KT ingat nk singgah, sekali dah kemalaman daa.. tdur kuantan, ingatkn esok harinya nk songsong balik ke kemaman tp bdn dh penat lpas mandi2 kat gambang watr park.. nxt year nk buat mcm mush lah..beli bungkus byk2 hehe..

p/s rajin komen kat blog ni eh? tuanpunya pun baca komen dr email aje..

12/09/2010 10:04:00 AM  
Blogger MushroomCute@Mariea said...

Dah tersinggah kat sini..komen jer lah..tolong2 memeriahkan blog..hehehe

Cubalah sata Tg. Lumpur,Kuantan tu plak..tak kalah sedapnya...pergh..memang best.. kami 1 family sumer suker. Ada sekali mak hancur2kan satar tu buat kerabu sayur (kacang botol/kacang pjg)..sedap jugakkk

12/09/2010 10:22:00 AM  

Post a Comment

<< Home